Αυτά τα υπέροχα, χειροποίητα σανδάλια Bozikis αποκλείεται να μείνουν εκτός της βαλίτσας των διακοπών μας

Αντί να πάρεις μαζί σου την μισή σου γκαρνταρόμπα, πόνταρε σε ένα (άντε δύο) ζευγάρια από τα παρακάτω χειροποίητα σανδάλια Bozikis και θα δεις που θα είσαι απόλυτα καλυμμένη για κάθε πιθανή περίσταση και διάθεση. Άκουσέ μας, είμαστε εμείς που πάντα ταξιδεύουμε με μια βαλίτσα-μπαούλο και πότε δεν πάει καλά αυτό… Καιρός να σκεφτούμε πιο έξυπνα.

 

Αν είσαι από τις τυχερές, απολαμβάνεις ήδη την θάλασσα και τον καυτό ήλιο σε κάποια ειδυλλιακή παραλία των Κυκλάδων. Όπου και αν είσαι, είμαστε σίγουρες πως είναι απλά υπέροχα. Αν πάλι ανήκεις στην δική μας κατηγορία, μετράς τις ημέρες αντίστροφα σαν φυλακισμένος προκειμένου να ακούσεις τον εκκωφαντικό ήχο του πλοίου όταν σαλπάρει από το -καθόλου ειδυλλιακό αυτή τη φορά- λιμάνι του Πειραιά. Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ότι οι καλοκαιρινές διακοπές επιτέλους μοιάζουν να είναι εδώ!

 

 

Είτε λοιπόν είσαι ακόμα εδώ, είτε είσαι εκεί, είτε δεν θα φύγεις καθόλου από την πόλη φέτος, υπάρχουν κάποια καλοκαιρινά staples τα οποία χρειάζεσαι αν θέλεις να δώσεις φρεσκάδα και super stylish διάθεση στις εμφανίσεις σου. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα σχέδια του Bozikis Shoes.

 

 

Μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια από το άρθρο στο Elle εδώ