Σανδάλια στο Αιγαίο

Ενώ μετράς ήδη αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, σκέφτεσαι πώς θα οργανώσεις τις βαλίτσες σου για να τα χωρέσεις όλα.
Όποιες κι αν είναι οι αρχικές σου σκέψεις, σίγουρα δε πρέπει να ξεχάσεις τα τουριστικά σου σανδάλια!

 

 

Κι όμως αναφερόμαστε στα πασίγνωστα σανδάλια που έχεις δει στις ταινίες να φορούν οι τουρίστες στα νησιά με (επίσης) τουριστικό T-shirt είτε περνώντας μπροστά από την Ακρόπολη.
Το trend επέστρεψε στην καλύτερη και πιο classy εκδοχή του, αφού όλα τα σχέδια έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που τα διαφοροποιεί πλήρως από την παλιά τους εικόνα, ενώ παράλληλα απολαμβάνεις κάθε βόλτα στο νησί ή την πόλη αφού είναι πολύ -παραπάνω από – άνετα.

 

 

Η πιο δημοφιλής εκδοχή είναι αυτή με τα σκρατς που πέρα από περισσή άνεση δίνουν και την πιο περιπετειώδη αίσθηση της πεζοπορίας -ακόμη κι αν δε πρόκειται ούτε κατά διάνοια να πας.
Η επόμενη εκδοχή που θα λατρέψεις είναι αυτή με τις αγκράφες καθώς δίνουν την πιο πολυτελή εικόνα για το πιο άνετο και καθημερινό στυλ.

 

 

Αν προτιμάς τα φωτεινά χρώματα στα outfits σου, θα λατρέψεις την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, κάνοντας τα τουριστικά σανδάλια τα πιο girly σχέδια που μπορείς να βάλεις στις καλοκαιρινές σου περιπλανήσεις.
Για εσένα που είσαι πιο τολμηρή και θα ήθελες να πειραματιστείς, έχουμε να σου προτείνουμε την τέλεια λύση. Δοκίμασε την παραλλαγή των τουριστικών σανδαλιών με μαντήλι για boho vibes.

 

 

Διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν εδώ